Handla hos oss

Det finns möjlighet att förboka våra produkter och hämta upp på vår gård i strax utanför Klippan. Det gör du via vår webbutik. Den fungerar som så att du lägger de detaljer du vill ha och ungefärlig vikt i varukorgen. Då skickas en beställning till oss som vi packar och sen återkommer med slutpris samt bestämmer tid för upphämtning. Det går även nu att få hemleverans i Lund.

Nu är det dags för intresseanmälan på lamm- och nötlådor i höst.  Vi kommer bara slakta nöt om vi kommer upp i beställningar motsvarande ett helt djur.  Så inledningsvis tar vi in intresseanmälningar för att sen återkomma med slutgiltig bokning och dag för leverans. Lådorna hämtas generellt hos oss på gården.  Skicka ett mail till forsbyangar@gmail.com för att anmäla intresse.

Nötlåda

1/8 djur 20-30 kilo 195 kr/kg. Innehållet i lådorna är finstyckat vakuumförpackat och märkt. Lådan innehåller alla olika styckningsdetaljer och består till 40% av färs.

Lammlåda

Fåren är blandras där majoriteten är olika blandningar av Leicester, Dorper och Gotlandsfår.

1 helt lamm ca 17-20 kilo 190 kr/kg

½ lamm ca 8-10 kilo 210/kg

Innehållet i lådorna är finstyckat vakuumförpackat och märkt. 

Innehåll: BOG SKIVAD / HALS SKIVAD / RACKS / SADEL SKIVAD /STEK HEL URBENAD / LÄGG HELA / REV & SLAG MALT TILL FÄRS 

Det går även att beställa annan form av styckning på helt lamm och då blir det ett annat kilopris beroende på val av styckning.

Vi kommer eventuellt göra återtag på fårskinn och skicka iväg för beredning. Så det finns möjlighet att meddela intresse för det. 1400-1900 kr/st beroende på kvalité och storlek

Scroll to Top